Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Betyár sertésborda

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 8 szelet csont nélküli sertéskaraj
  • 12 dkg füstölt szalonna
  • 12 dkg füstölt kolbász
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • bors
  • A panírozáshoz:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • A sütéshez:
  • zsiradék

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk, 2 szelet hús közé töltjük a vékony karikára vágott füstölt kolbászt, erre tesszük a vékony karikára szeletelt hagymát és a vékony csíkokra vágott szalonnát.

Miután a húsokat megtöltöttük, panírozzuk, és forró olajban vagy zsírban pirosra sütjük.

Rizzsel vagy sült burgonyával tálaljuk. Tálaláskor lilahagyma-karikával díszítjük.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss