Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Becsődölt Vajna Timi fánkozója

default user icon
MME
Instagram oldalán jelentette be Vajna Tímea, hogy a koronavírus-járvány alatt kialakult helyzet miatt kénytelen volt bezárni a Mr. Funk névre keresztelt fánkozóját a budapesti Arany János utcában.

Az üzletet egyébként egy ideje már az elhunyt filmbiztos, Andy Vajna feleségének sógora, Visváder Tamás vezette, aki a life.hu interjúban arról beszélt, hogy a Mr. Funk a zárást megelőző napokban mindössze 30-40 ezer forintos bevételt tudott produkálni naponta, évente pedig csak 1-2 millió forint profitot tudtak kicsikarni a vállalkozásból.

Úgy tudni, hogy április elején még sikerült kifizetniük az alkalmazottakat, ám ezután teljesen kiürült a fánkozó bankszámlája. Ahhoz, hogy meg tudják menteni az üzletet, rengeteg pénzre lett volna szükség, ezért úgy döntöttek, hogy az április 30-ig szóló bérleti szerződésüket már nem hosszabbítják meg egy újabb évre.

"Kedves vendégeink, Mr. Funk rajongók! Sajnálattal közöljük, de a Mr. Funk nem élte túl a koronavírust és be kellett zárnunk az üzleteket. A szívem szakad meg, mert rengeteg lelkes és szorgalmas fánkos dolgozóm elveszíti így az állását, de nem tudtuk tovább életben tartani az üzletet. A Heim Pál Gyermekkórháznak felajánlottuk a gyerekbútorainkat, lekvárokat, csokikat és egyéb élelmiszereket és tisztálkodási szereket és 300 db fánkot vittünk a gyerekeknek."  - írta Vajna Tímea

Az interjújából az is kiderült, hogy Timi még a mai napig a szívén viseli a fánkozó sorsát, ugyanis a dolgozók végkielégítésére szükséges összeget is hazautalta. A gépeket nem adták el, hiszen nem zárják ki az újranyitás lehetőségét, ha véget ér ez a gazdaságilag is szorult állapot.

10 DOLOG, AMIT VÉGRE MEGTEHETSZ - HÁLA A KARANTÉNNAK! >>> 

SE EDZÉS, SE DIÉTA: ÍGY ÚSZHATOD MEG A PLUSZ KILÓKAT A KARANTÉNBAN ÜLVE! >>> 

GYERTEK ÁT VACSORÁRA - DÉTÁR ENIKŐ BACONÖS-SAJTOS PALACSINTÁJA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss