Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bébiétel és citromos víz - a 6 legnépszerűbb sztárdiéta Hollywoodból

default user icon
MME
Néhány híresség kész lavinát indított el azzal, hogy diétázni kezdett. Többek között Marilyn Monroe, Beyoncé, és Madonna hatására is ezrek álltak neki fogyókúrázni. Íme, a legnépszerűbb sztárdiéták!

Beyoncé - citromos detoxdiéta

Az énekesnő citromos detoxdiétája vírusként terjedt a fanok között, amellyel elvileg 10 nap alatt 10 kilót is le lehet adni. Beyoncé a Dreamgirls című filmje miatt vágott bele, hogy tökéletes legyen az alakja a szerephez. A lényege, hogy a diéta alatt csak citromos, cayenne borsos és juharszirupos vizet lehet fogyasztani - így tehát alig viszel be kalóriát a testedbe, ráadásul a méreganyagok is távoznak a szervezetedből, melynek hatására az anyagcseréd is felgyorsul. Bár az énekesnő 10 napig diétázott, nem ajánlott egy hétnél hosszabb ideig alkalmazni. Sőt, már egy hosszú hétvége után is látványos lehet az eredmény!

Marilyn Monroe - nyers tojás diéta

Marilyn minden egyes nap megevett két nyers tojást, az ebédet sokszor teljesen elhagyta, vacsorára pedig májat, steaket vagy bárányt evett sárgarépával. De itt még nem állt meg: desszertnek fagylaltkelyhet fogyasztott. Elég bizarrul hangzik, nem? Mindenesetre az tény, hogy Marilyn Monroe homokóra alakja azóta ikonikussá vált.

Lady Gaga - bébiétel diéta

Az énekesnő elárulta, hogy kipróbálta Tracy Anderson, fitnesz guru diétáját, melynek lényege, hogy a nap első két étkezését bébiétellel váltod ki, és a vacsorát pedig extra egészséges alapanyagokból állítod össze. De nem csak ő, hanem többek között Reese Witherspoon és Jennifer Aniston is elhagyta egy időre a „rendes ételeket”.

Madonna - makrobiotikus étrend

A pop királynője egy nagyon szigorú, 10 napos diétát követett, melynek során tilos búzát, húst, tojást és tejtermékeket fogyasztani. De akkor mit szabad enni? Főleg zöldségeket és gyümölcsöket. Elég kemény étrend, igaz?

Victoria Beckham - lúgos diéta

Victoria a lúgos étrendet követte, melynek célja, hogy a szervezet PH-értékét 7,35 és 7,45 között tartsa. A lényeg, hogy 80%-ban lúgos ételeket, 20%-ban pedig savas ételeket egyél.

Megan Fox - almaecet diéta

A színésznő állítólag minden reggel egy feles pohárnyi almaecettel indítja a napot, ez ugyanis durván beindítja az anyagcserét, így pedig könnyedén leolvadnak a plusz kilók.

6 TIPP FOGYÁSHOZ SZTÁROKTÓL, AKIK TÖBB MINT 15 KILÓT ADTAK LE>>> 

ANGELINA JOLIE PÓKOKAT ESZIK? 5 SZTÁR BIZARR ÉTKEZÉSI SZOKÁSA>>> 

GYÖNYÖRŰEK, EGÉSZSÉGESEK ÉS VEGÁK - 7 SZEXI SZTÁR AKI NEM ESZIK HÚST>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss