Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső
49 szavazat
30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag

Elkészítés

  1. A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk és étolajon megpirítjuk. A hagyma akkor jó, ha szép barna színű, puha állagú, kicsit karamellizált.
  2. Ezután a hagymához adjuk a paradicsomszószt, a sűrített paradicsomot, a mézet, az ecetet, a füstölt paprikát, a chili paprikát és a zúzott fokhagymát. Jól összekeverjük, sóval ízesítjük. Felforraljuk, majd forrást követően takaréklángon kb. 10 percig főzzük sűrű kevergetés mellett.
  3. A barbeque szószt fogyaszthatjuk sült húsokkal, sült burgonyával, de grillezés előtt a húsokat is átkenhetjük vele.

Ezek is érdekelhetnek

Friss