A BBQ csirkemell csilis barackkal elkészítéséhez először a bambusznyársakat vízbe áztatjuk.
A mártáshoz összevágjuk a csilit és az őszibarackot, egy mozsárba tesszük, belereszeljük a lime héját és belefacsarjuk a levét, majd hozzáadjuk az olívaolajat és sót, és pépesítjük.
A csirkemellet késsel félig bevágjuk, hogy kihajtva egyforma vastag legyen, majd megsózzuk, megborsozzuk és meglocsoljuk olívaolajjal.
A barackokat kettévágjuk, kimagozzuk és kettesével, dupla nyársra húzzuk, majd a csilis mártással lekenjük mindkét oldalát.
A csirkemellet 10-10 percig, a barackokat 5-5 percig grillezzük oldalanként 185 fokos faszenes grillen.
A rukkolát tálba tesszük, meglocsoljuk a maradék mártással, ráhelyezzük a grillezett csirkét és barackot, rátépkedjük a burratát, rászeljük a retket és megszórjuk kesudióval.
Frissítőként készíthetünk hozzá néhány pohár Limózát, azaz pezsgőlimonádét.