Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk. A paradicsomot 1 percre forrásban lévő vízbe tesszük, így könnyen lejön a héja. A csirkecombokat félbevágjuk.
Serpenyőben olívaolajat hevítünk, és a csirkecombokat előpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, végül kevés ételízesítővel megszórjuk. Ha megpirult, félretesszük.
Egy közepes tepsibe olívaolajat öntünk, és a főtt egész burgonyákat sorban belerakjuk. A burgonyák közepét hüvelykujjunkkal jól benyomkodjuk, és meglocsoljuk olívaolajjal. Az egész paradicsomokat és a csirkecombokat
felváltva belerakjuk a tepsibe, majd sózzuk, borsozzuk. A bazsalikomleveleket egyenletesen rászórjuk.
Előmelegített sütőben (200 fok) 30 perc alatt szép pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre