Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bazsalikomos gombakrémleves (laktóz- és gluténmentes)

60 perc
egyszerű
átlagos
2 adag

Elkészítés

  1. A gombát megpucoljuk és felszeleteljük. A krumplit és a hagymát is kockára vágjuk. Kevés olívaolajon üvegesre sütjük a hagymát, majd rátesszük a gombát és a krumplit is.
  2. Felengedjük 0,5 l vízzel. Ízesítjük a sóval és a bazsalikommal, majd addig főzzük, míg meg nem puhulnak. Ha megpuhult a zöldség, botmixerrel hozzáturmixoljuk a tejszínt és a margarint. Pirított kenyérkockákkal tálaljuk.

VÖRÖSBOROS GOMBAKRÉMLEVES>>> 

BAZSALIKOMOS HÚSGOLYÓK GOMBAMÁRTÁSBAN>>> 

SAJTSZÓSZOS GOMBA BACONNEL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss