Elkészítés: Alufóliára teszek 1 szelet besózott csirkemellet, megkenem 1 evőkanál paradicsompürével, ráteszek 2 szelet mozzarella sajtot, és az alufóliát felhajtom, mintha kis kosárka lenne a hús körül, de még nem zárom össze. A hagymát apró kockára vágom, a lilahygymát és a vöröshagymát összekeverem. A paradicsomos-mozzarellás csirkére még teszek 1 kanál kukoricát, megszórom 1 evőkanálnyi hagymaegyveleggel, ízlés szerint bazsalikommal ízesítem, ráteszek egy szeletke vajat, és végül alaposan összezárom az alufóliát, mintha kis batyu lenne.
Ezt a folyamatot még ötször megismétlem, majd a batyukat tepsire helyezem, és 200 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 30 perc alatt készre sütöm.
Krumplipürével, rizzsel vagy hercegnőburgonyával tálalom. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre