Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Barbecue sertésszűz tepsis krumplival

30 perc
egyszerű
költséges
2 adag

Elkészítés

  1. A sütőt  előmelegítjük 240°C-ra. A krumplit sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, meglocsoljuk olívaolajjal, rászórjuk a pirospaprika felét, sózzuk, borsozzuk, és addig sütjük, amíg aranybarnák nem lesznek (kb. 20 perc).
  2. Egy keverőtálban összekeverjük a mézet, a mustárt, a chipotle szószt, a szójaszószt, a worchester szószt és a maradék paprikát.
  3. Bekenjük a szűzérméket kevés olívaolajjal, sózzuk meg mindkét oldalát. Felforrósítunk  egy serpenyőt, és közepes lángon, oldalanként 2-3 percig sütjük, amíg egy kevés színt nem kapnak.
  4. A megpirult szűzérmékre öntjük a barbecue szószt, majd kis lángon 3-4 percig tobább sütjük.
  5. A salátát egy keverőtálba rakjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, balzsamecettel, és ízlés szerint sózzuk.
  6. Szedünk egy tányérra a salátából, mellé a krumpliból, és a szűzérmékből.

    RENDELD HÁZHOZ AZ ELŐKÉSZÍTETT ALAPANYAGOKAT, ÉS FŐZZ AKÁR EGY SÉF! >>> 


    (A recept alapanyagai már nem biztos hogy rendelhetőek, az aktuális recepteket megtalálod a chefbag.hu oldalon!)

Megjegyzés

Figyelem! A fűszerek adagjai relatív mértékűek, mennyiségük ízlés szerint csökkenthető, növelhető. Az elkészítési idő a gyakorlottság függvényében változhat. - ChefbagMME

Ezek is érdekelhetnek

Friss