Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Barbecue-s csirkeszárnyak

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az olajat, a barbecue szószt és a fűszerkeveréket összekeverjük. Beletesszük a megmosott és szárazra törölt csirkeszárnyakat, majd alaposan összeforgatjuk, hogy mindenütt bevonja a húst. 
  2. Hűtőben legalább 1 órát pácoljuk, de ízletesebb, ha egy egész éjszakán át.
  3. Serpenyőben ropogósra sütjük. Tabulé salátával vagy sült burgonyával is tálalhatjuk. 

Megjegyzés

Sült vagy Wok zöldségekkel is kitűnő. Süthetjük rostélyon, szabad tűzön. Kitűnő és finom, könnyű nyáresti vacsora. - buksz39

Ezek is érdekelhetnek