Elkészítés: A húst a hagymákkal, sóval, egész borssal feltesszük főni. A paradicsomokat leforrázzuk, meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. A hagymákat apróra vágjuk.
A barbecue páchoz kevés olajon aranysárgára pirítjuk a cukrot. Rátesszük a hagymákat, 1-2 percig együtt pirítjuk, majd a többi hozzávalót is beletesszük, és sűrűn kevergetve 1 órát kis lángon főzzük.
Ha a hús megpuhult, kivesszük, lecsepegtetjük. Bekenjük a páccal, és hűtőbe tesszük 1 órára.
A húst nyáron grillre, télen a sütőben rácsra tesszük, aláteszünk egy tepsit kevés vízzel /hogy a lecsepegő zsír vagy pác ne égjen meg/, és szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre