Elkészítés: A hagymákat apróra vágjuk vagy lereszeljük. A paradicsomokat leforrázzuk, lehúzzuk a héjukat, majd kis kockákra vágjuk. A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, sózzuk.
A cukrot kevés olajon aranybarnára pirítjuk. Rátesszük a hagymát, 1-2 percig pirítjuk. Beletesszük a többi hozzávalót, és kis lángon sűrűn kevergetve 1 órát főzzük. Ha szükséges, kevés vizet önthetünk alá.
A csirkeszárnyakat grillen vagy sütőben a szósszal kenegetve szép pirosra sütjük. A maradék szószt hűtőben lezárt üvegben tárolhatjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre