Elkészítés: Előző este döntsük el, hogy másnap kint sütögetünk... Keljünk vidáman és tettre készen!!! :-) Ez nálam általában szombat... Reggel megmosom, szárítom, szeletelem, bepácolom a csirkemellfiléket.Bőségesen bekenem a fűszerkeverékkel, kevés sóval, egy zárható műanyag edénybe rétegezem, és minden sort lelocsolok olajjal. Fedél lezár... és pihennek a húsok estig.
Sütés előtt 1 órával héjában megfőzöm a krumplikat, majd srégen felszelem kb. 1 cm-es karikákra, és befűszerezem őket is (ezt már nem olajozom!)
A tűz ellobogását kivárva a vastálcát beolajozom, és rápakolom a filét és a krumplit, a fűszeres olajat is ráborítva. 20 percig sütögetjük meg-megforgatva, kinek milyen pirosra van gusztusa...
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre