Elkészítés: Ízesítsük a báránycombot feketeborssal, majd kenjük meg olívaolajjal. Ha közepesen átsütött húst szeretnénk, süssük 6-8 percig, ha teljesen átsütöttet, akkor 12-15 percig.
A megsütött bárányhúst tegyük ki egy tálra, a maradék zsiradékhoz öntsük hozzá a vörösbort. Tegyük bele a gombákat, a fokhagymát, és kevergetve pároljuk kb. 2-3 percig, majd öntsük hozzá a csirkehúslevest, és lassú tűzön 3-4 percig főzzük.
A kukoricalisztet és a mustárt tegyük egy csészébe, és 1 evőkanál húslevessel keverjünk simára, majd serpenyőben lassú tűzön főzzük, amíg a szósz besűrűsödik. Adjunk hozzá ecetet, egy kevés vajat, és ízlés szerint ízesítsük.
Egy kicsit sózzuk meg a bárányhúst (azért a végén sózzuk, hogy ne szárítsa ki a húst), majd öntsük rá a szószt.
Pirított burgonyával vagy burgonyafánkkal, párolt zöldbabbal és sárgarépával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre