Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Báránycurry

MME MME
5/5
120 perc
bonyolult
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

A húst leöblítjük, eltávolítjuk róla a faggyút és az inakat, a többit felkockázzuk, és egy tűzálló tálba tesszük. A fokhagymát megtisztítjuk és áttörjük, azután elkeverjük a kókusztejjel, a currykrémmel és a garam masalával. Sóval és chiliporral ízesítjük, majd a húsra öntjük, és egész éjszakára a hűtőbe tesszük pácolódni. Előmelegített sütőben 90 fokon (a legkisebb fokozaton) kb. 3 1/2 órát pároljuk. Megtisztítjuk és megmossuk a cukorborsót, majd a lecsöpögtetett csicseriborsóval együtt 15 perccel a sütési idő vége előtt a húshoz adjuk.

Megjegyzés

Adagonként kb. 480 kalória, 33 g fehérje, 33 g zsír, 12 g szénhidrát
Elkészítési idő: kb. 4 óra (pácolás nélkül)
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss