Elkészítés: A finomra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük, rádobjuk a kockára vágott bárányhúst, meghintjük római köménnyel, sóval, borssal, hozzáadjuk a paradicsompürét és a fahéjat, valamint a beáztatott aszalt sárgabarackot, felöntjük annyi vízzal,amennyi épp ellepi, és lefedve 45 percet pároljuk.
Közben a kuszkuszt egy tálba öntjük, beleszórjuk a mazsolát és a felaprított petrezselymet, majd felöntjük a forró zöldséglevessel, lefedjük, és 15 percet állni hagyjuk.
Ha a bárányhús puha, akkor a kuszkuszt villával összeforgatjuk, tálra halmozzuk, a közepére halmozzuk a fűszeres bárányragut, az egészet megszórjuk csipetnyi cayenne-i borssal és a szeletelt mandulával, így tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre