Elkészítés: Kerek piskótát sütünk a hagyományos módon. Ha kihűlt, félbevágjuk, 2 lappá.
A túrót villával jól összetörjük, elkeverjük a porcukorral, hozzáadjuk a citrom levét és a reszelt héját. A tejszínt a vaníliás cukorral és a habfixálóval kemény habbá verjük, majd óvatosan belekeverjük a túrót.
Megtöltjük a piskótát a krémmel, majd kívülről is bevonjuk. A tetejére vékony szeletekre vágjuk az őszibarackot, körberakjuk vele, majd leöntjük a zselatinnal. Pár órára hűtőbe tesszük.
Nagyon finom, nem túl édes, könnyű édesség!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre