Elkészítés: Egy akkora tepsit, amibe a 12 fél barack elfér, fóliával kibélelünk, majd a magházzal lefelé belerakosgatjuk a barackokat.
A túrót a tejszínnel, a cukorral, a vaníliás cukorral, a citromlével alaposan összekeverjük. A zselatint elkeverjük 1 dl vízben, majd lassan felforraljuk, és a túróhoz keverjük. Az így kapott túrókrémet a barackok tetejére simítjuk, és a tepsivel megegyező méretű vékony piskótalapot teszünk rá. Pár órára a hűtőbe tesszük.
Ha a túrókrém megszilárdult, óvatosan kifordítjuk a tepsiből. A barackok közepébe 1-1 szem meggyet teszünk. A tetejét a színtelen tortazselével vonjuk be.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!