Elkészítés: A tésztához valókat egy tálban jól összekeverem, majd egy kivajazott 26 cm-es tortaformába belenyomkodom, egy kis peremet is hagyva neki. 180 fokos sütőben elősütöm 20 percig.
Ez idő alatt elkészítem a túrós tölteléket. Egy nagyobb tálba teszek minden hozzávalót: margarin, túró, tejföl, cukor, tojások, reszelékek, pudingpor, összekeverem, majd botmixerrel tökéletesen selymesre pépesítem.
A sütőből kiveszem az elősütött tésztát, megkenem vastagon lekvárral, a barackok felét felszeletelve elosztom rajta, megszórom az aszalt gyümölcsökkel, erre ráöntöm a túrós masszát, a tetejét díszítem a maradék barackbefőtt szeleteivel, és ezt is megszórom szépen az aszalt gyümölcsökkel.
Visszatolom a sütőbe, és 170 fokon még 1 órát sütöm. Csak kihűlés után szeletelhető.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre