Elkészítés: A réteslapból 10 x 10 négyzeteket vágunk. 3 négyzetből áll egy kosárka. A négyzeteket elforgatva helyezzük egymásra, és az alsó 2 négyzetet megkenjük tojásfehérjével, és úgy ragasztjuk össze őket. Ezt követően muffinformába tesszük az összeragasztott lapokat, és forró sütőben zsemleszínűre sütjük (kb. 3-4 perc).
A mascarpone krémsajthoz hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot és a vaníliás krémport, majd jól elkeverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, és fokozatosan adagolva a krémhez adjuk.
Ezt követően a krémet a kosárkákba töltjük, és a darabokra vágott barackkal díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre