Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit, majd fél órára hűtőszekrénybe állítjuk. A szárított sárgabarackmagot apróra vágjuk és leöntjük a borral. Egy órát érleljük. Hozzáadjuk a darált diót, cukrot, citromlevet és a fahéjat. Az omlós tésztát kinyújtjuk és 40 kört szúrunk ki belóle. A korongok felére egy-egy kiskanál tölteléket rakunk. A széleket tojásfehérjével megkenjük, majd ráhelyezzük az üres tésztakorongokat. A széleket összenyomjuk, a kidudorodó közepét éles késsel kereszt alakban bemetsszük. A tojássárgáját elkeverjük a tejjel, és megkenjük vele a tésztakorongokat. Sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük. Előmelegített sütőben, 175 fokon 15 percig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!