A kekszet zúzzuk össze, keverjük össze az olvasztott teavajjal, majd egyenletesen nyomkodjuk el a tortaforma aljában, és tegyük hűtőszekrénybe amíg megkeményedik.
A krémsajtot és a cukrot tegyük egy tálba, és jól keverjük össze.
A barack felét botmixerrel pürésítsük, majd a gyümölcspürét keverjük a krémsajthoz.
A zselatint oldjuk fel meleg vízben, majd adjuk a barackos krémhez.
A tejszínt verjük habbá, és adagoljuk a krémhez. Ezt követően a krémet kanalazzuk a csatos tortaformába, majd tegyük hűtőszekrénybe. Tálalás előtt a torta tetejét díszítsük barack darabokkal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre