Egy tálba szitáljuk a lisztet, mélyedést készítünk a közepébe, cukrot szórunk bele.
Meglangyosítjuk a tejet, beleöntjük a tálba, belemorzsoljuk az élesztőt, majd hagyjuk felfutni.
A margarint felolvasztjuk, és a többi hozzávalóval együtt a tálba tesszük, majd jól összedolgozzuk. Ha nagyon lágy, még adhatunk hozzá liszetet, ha túl kemény, akkor tejet.
Ha összeállt a tészta, és elválik az edény falától, megszórjuk liszttel, és letakarva pihentetjük a szobahőmérsékletű helyen, míg duplájára nem kel.
A megkelt tésztát félbevágjuk, majd kinyújtjuk, egyforma négyzetekre vágjuk. A négyzeteket meghintjük fahéjjal, a közepükre lekvárt halmozunk, feltekerjük, a végeiket visszatűrjük, és a buktákat kiolajozott tepsibe sorakoztatjuk.
Olajjal lekenjük a tetejüket, és előmelegített sütőben, 170-180 fokon, kb. 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük őket. Porcukorral meghintve tálaljuk.