Elkészítés: A babapiskótát jól összemorzsoljuk, hozzákeverjük a darált mogyorót, majd az olvasztott margarinnal összegyúrjuk (ha nem áll össze, pici tejet önthetünk hozzá). Egy tortaformát jól kikenünk margarinnal, és belelapogatjuk a masszát. Előmelegített sütőben, közepes lángon 10 percig sütjük. Közben elkészítjük a tésztát. A tojásokat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a mézes fűszerkeveréket és a sütőporral elkevert lisztet, majd állandó keverés mellett a tejet is. A megsült piskótára öntjük ezt a híg masszát, és a tetejét felezett barackkal kirakjuk. Ezután mehet vissza a sütőbe, ahol kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre