hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Barackkal töltött csirkecomb zöld fűszeres burgonyapürével

45 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Óvatosan fellazítjuk a bőrt a megmosott, szárazra törölt egész csirkecombokonMeghámozzuk az őszibarackot. Félbevágjuk, és mindkettőt kimagozzuk.
  2. A gyümölcsöket a csirkecombok bőre alá toljuk, és megsózzuk, megborsozzuk őket. húsokat kiolajozott tepsibe rendezzük, meglocsoljuk őket fél dl olívaolajjal, és 35 perc alatt pirosra sütjük a 180 fokos sütőben.
  3. Sós vízben puhára főzzük a meghámozott, felkockázott burgonyát, majd leszűrjük, és burgonyanyomóval áttörjük. Hozzákeverjük a vajat, tejet, a rozmaring lecsipkedett, felaprított leveleit, valamint finomra vágott petrezselymet. Ezzel tálaljuk a barackos csirkecombokat. Kakukkfűággal díszíthetjük.

    KÍVÜL ROPOGÓS, BELÜL OMLÓS - ISTENI RECEPTEK CSIRKECOMBBÓL >>>

    OMLÓS ÉS SZAFTOS CSIRKECOMB: 15 ELLENÁLLHATATLAN RECEPT >>> 

    REceptek csirkemellel és csirkecombbal >>>

Éles késsel vágjuk be a csirkecombokat a húsos oldalukon, a csont mellett, így gyorsabban átsülnek majd.

Ezek is érdekelhetnek