A zsírt, a tojássárgákat és a porcukrot jól elkeverjük. Hozzáadjuk a sütőport, a lisztet, a vaníliás cukrot, a tejet és jól összegyúrjuk. 2 órát pihentetjük a hűtőben.
Dió nagyságú gömböket formázunk belőle (pogácsa szaggatóval) és egymástól távol sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. 180 fokon 15-20 perc alatt halványra sütjük.
Kisütés után még melegen kikaparjuk a közepét és összemorzsoljuk egy tálba (ez lesz a töltelék). Hozzáadunk 1 dl rumot, kakaóport és 15 dkg porcukrot. ( Ha nem áll össze, akkor tejjel higítjuk.)
A tölteléket belerakjuk az üregekbe és a két gömböt összeragasztjuk.
Vérnarancs aromával megkenjük, majd tojásfehérjébe mártjuk és végül kristálycukorba megforgatjuk.