Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bontsd le a határaidat - reggelizz idegennekkel! Közösségi Reggeli a Bánkitó fesztiválon

default user icon
MME
Az immár 8 éves Bánkitó Fesztivál évről évre egyre több kulturális projektnek ad otthont, ezzel is támogatva a hazai fiatalok kreatív, csoportos együttműködését. Ilyen kulturális programnak mondható a tavaly pályázati úton megrendezett Közösségi Reggeliző, ami a tavalyi sikerének köszönhetően idén már meghívott program lett.

Az immár 8 éves Bánkitó Fesztivál évről évre egyre több kulturális projektnek ad otthont, ezzel is támogatva a hazai fiatalok kreatív, csoportos együttműködését. Ilyen kulturális programnak mondható a tavaly pályázati úton megrendezett Közösségi Reggeliző, ami a tavalyi sikerének köszönhetően idén már meghívott program lett. A reggelizőt a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem végzős hallgatói hozták létre, és működtetik idén is.

A Közösségi Reggeliző jó hangulattal, pirítóssal, kávéval, házi lekvárral és mézzel várja a fesztiválozókat, akik adok-kapok módon szintén megoszthatják a magukkal hozott finomságokat. Ezen felül közös játékok és új barátok várják az ott reggelizőket.

Ha kedvet kaptál a programhoz, te is lépd át a határaid és tölts velük egy reggelt! A jó hangulat garantált.

Bánkitó Fesztivál, 

Ezek is érdekelhetnek

Friss