Elkészítés: A csirkemellet alaposan megmossuk, jól lecsepegtetjük. Egy hegyes késsel felszúrjuk a közepén. Ezután a csirkemellbe óvatosan, hogy ne törjön össze, belenyomjuk a banánt. A hús mindkét oldalát ízlés szerint sózzuk, és enyhén megszórjuk a fűszerekkel. Végül körbetekerjük a baconcsíkokkal.
Egy tepsibe kevés olívaolajat öntünk, majd egymás mellé helyezzük a becsomagolt húsokat, és aláöntjük a tejszínt.
Előmelegített sütőben, közepes lángon kb. 30 perc alatt szép pirosra sütjük.
Tálaláskor sült krumplit, rizst, esetleg salátát kínálhatunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre