A banánokat villával összenyomkodjuk, ráütjük a tojásokat, és jól felverjük. Belekeverjük az olvasztott vajat és a nádcukrot, és habverővel felverjük. Hozzászitáljuk a sütőport és a lisztet, és jól eldolgozzuk.
Egy serpenyőbe egy kevés olajat öntünk. Egy evőkanál segítségével beleöntünk 4 kis kupac palacsintatésztát, majd mindegyikbe egy-egy kocka étcsokoládét teszünk, és lefedjük még egy kis tésztával. Aranybarnára sütjük, megfordítjuk, és a másik oldalát szintén megsütjük.
A maradék csokoládét mikróban felolvasztjuk. A kisült palacsintákat banánkarikákkal és a csokoládéöntettel díszítjük.
Amikor a szélein megjelennek kis buborékok, megnézzük az alját, hogy mennyire sült meg, ha jónak találjuk, megfordítjuk. Az étcsokoládét, akár tejcsokoládéra is lecserélhetjük, ízlés szerint. - PiciPingi
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!