Előkészítés: A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. Az ananászt lecsepegtetjük. A banánt meghámozzuk, és kb. 4 cm hosszú darabokra vágjuk.
Elkészítés: A fűszervajas bagettet a csomagoláson olvasható utasítás szerint megsütjük. Felszeleteljük, mindegyik szeletre 1-1 ananászkarikát és sajtszeletet fektetünk, visszatesszük a sütőbe, és további 5 percig sütjük. A banánt betekerjük a szalonnaszeletekbe. Felforrósítjuk az olajat, és a banánokat körös-körül megpirítjuk benne. Borssal és chilivel fűszerezzük, a bagetthez kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre