Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bakonyi fácánmell

MME MME
75 perc
mester
költséges

Elkészítés

Elkészítés: A fácánmelleket kicsontozzuk, szalonnával megtűzdeljük, majd besózzuk és szalonnával betekerjük. Lisztben megforgatjuk a húsokat, és olajban kisütjük.

A húst kiszedjük, melegen tartjuk, a visszamaradt zsiradékban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a szeletelt gombát, a paprikát és a paradicsomot.

Visszahelyezzük a húsokat, ráöntjük a húslevest, és fedő alatt puhára pároljuk. Végül hozzákeverjük a tejfölt, jól összeforraljuk.

Galuskával tálaljuk a bakonyi fácánmellet.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss