Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bakonyi csirkemell gombával és ceruzababbal

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az alapanyagokat előkészítem, feldarabolom a húst, a hagymákat, a zöldségeket, a szalonnát.

Egy nagyobb serpenyőben olajon először a húst pirítom meg, majd sorban hozzáadom a szalonnát, a hagymát, a paprikát, a paradicsomot és a fokhagymát, lefedve párolom. Ezután fűszerezem, majd ráöntöm a bort, belekeverem a gombát és a ceruzababot. Ismét lefedem, és puhára párolom. Újra fűszerezem, most már a pirospaprikát is belekeverem.

A tejfölben elverek egy kevés lisztet, és az egészet behabarom vele, majd pár percig még rotyogtatom, és készen is van.

Nokedlivel tálalom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss