Elkészítés: Az alapanyagokat előkészítem, feldarabolom a húst, a hagymákat, a zöldségeket, a szalonnát.
Egy nagyobb serpenyőben olajon először a húst pirítom meg, majd sorban hozzáadom a szalonnát, a hagymát, a paprikát, a paradicsomot és a fokhagymát, lefedve párolom. Ezután fűszerezem, majd ráöntöm a bort, belekeverem a gombát és a ceruzababot. Ismét lefedem, és puhára párolom. Újra fűszerezem, most már a pirospaprikát is belekeverem.
A tejfölben elverek egy kevés lisztet, és az egészet behabarom vele, majd pár percig még rotyogtatom, és készen is van.
Nokedlivel tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre