Az összes hozzávalót beletesszük egy mixerbe és kb. 2 percig mixeljük. Ha ezzel végeztünk, a tésztát 1 órát letakarva pihentetjük.
Néhány kanálnyi tésztát a nem túl forró serpenyőbe adagolunk, majd lassú tűzön sütni kezdjük. (Ha lehet új serpenyőt használj, ami nem karcos, sérült.)
A sütés során láthatjuk, hogy a palacsinta tetején kis buborékok képződnek. Akkor készült el, ha már nincs több nedvesség a tetején. Csak az egyik oldalát sütjük!
Ízlés szerint mézzel és olvasztott vajjal tálaljuk.
A kelesztést fontos kivárni, illetve nagyon kis lángon kell sütni, és nem szabad olajozni a serpenyőt! Marokkóban többet is készítenek egyszerre, és bezacskózva hűtőben eláll napokig. Reggelire vagy a délutáni teázáshoz szokták fogyasztani. - Tittikeeeh77