hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Baconös-újhagymás ricottával göngyölt csirkemell

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, fólia között óvatosan kiklopfoljuk, mindkét oldalát sózzuk egy kicsit, és megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel.

A bacont apró kockákra vágjuk, kipirítjuk és leszűrjük. A újhagymát apróra vágjuk. A ricottához keverjük a kipirított, leszűrt bacont és az apróra vágott újhagymát. Ízesítjük sóval és őrölt fehérborssal.

A csirkemellet a bacon zsírjával megkent alufóliára fektetjük, ráhalmozzuk a tölteléket, felgöngyöljük, és szorosan az alufóliába csavarjuk. A csomagokat tepsibe és/vagy sütőrácsra helyezzük, és előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.

A fóliából kicsomagolva, szeletelve tálaljuk ízlés szerinti körettel. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss