Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csak néhány perc összeállítani, a világ legfinomabb sörkorcsolyája lesz belőle!

Ha túllépnél a leveles tésztán, próbáld ki ezt a baconös-sajtos sörkenyér receptet! A tésztája néhány perc alatt összeállítható, keleszteni sem kell, és olyan finom, hogy aki csak megkóstolja, követeli a receptet. Videón mutatjuk, hogyan készül.

A sörkorcsolyáról elsőre mindenkinek a leveles tészta jut eszébe, hiszen bolti tésztából néhány perc alatt mesés kifliket, csigákat, falatkákat és fonatokat készíthetünk. Viszont, ha ennél egy fokkal tartalmasabb nassolnivalóval készülnénk, süthetünk sörkenyeret is, melyet ugyanolyan egyszerű elkészíteni, mint bármilyen snacket, ugyanis nem kell dagasztani, keleszteni. A hozzávalókat csak össze kell keverni, és egy vekniformában már mehet is be a sütőbe egy órára. 

Jól áll neki valamilyen mártogatós, például paradicsomos fetakrém vagy snidlinges túrókrém, de önmagában is ízletes, főleg, ha jó alaposan telepakoltuk baconnel és cheddar sajttal. De készíthetünk mellé jalapeno popperst is, pazarul kiegészíti! Videón mutatjuk, hogy készül a baconös-sajtos sörkenyér:

Baconös-sajtos sörkenyér

Hozzávalók:

10 szelet bacon
60 dkg liszt
3 tk sütőpor
3 tk só
1 ek kristálycukor
2 tk fokhagymapor
1 tk őrölt paprika
2,5 dl sör
1 db tojás
17 dkg krémsajt
3 db jalapeno paprika
20 dkg cheddar sajt

bors

Elkészítése:

Ezek is érdekelhetnek

Friss