Kinyújtjuk a tésztát 5 mm vastagra. Ezután sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk úgy, hogy pereme is legyen, majd megszurkáljuk villával. Lefedjük sütőpapírral, aztán 200 fokos sütőben 12 percig süssük. Ha ezzel elkészültünk, vegyük ki.
A sütőt 170 fokra állítjuk. A póréhagymát megtisztítjuk, majd felkarikázzuk. Az olajat felforrósítjuk, rászórjuk a pórét, megsózzuk, kissé megpirítjuk, majd kevergetve puhára pároljuk. A paradicsomot és a rozmaringot megmossuk, a paradicsomot felkarikázzuk, a rozmaring leveleit lecsipkedjük, és finomra vágjuk.
Simára keverjük a tojásokat a tejszínnel. Hozzáadjuk a rozmaringot, majd megsózzuk. Hozzáforgatjuk a pórét, a paradicsomot és a kisebb darabokra vágott bacont. A keveréket az elősütött tésztára öntjük. Megszórjuk a reszelt sajttal, majd 170 fokos sütőbe tesszük. Aranyszínűre sütjük a pitét kb. 25 perc alatt.