Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Baconös-gombás hamburger

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: 1 kis fej vöröshagymát apróra vágunk, üvegesre dinszteljük kevés olajon, levesszük a tűzről. Hozzákeverjük a darált marhahúst, 1 kiskanál mustárt, sózzuk, borsozzuk, és nagyon alaposan összegyúrjuk.

Tetszőleges nagyságú pogácsákat formázunk, teflon edényben a bacon szeleteket és a gombákat kisütjük, kiszedjük, a maradék zsiradékon a húspogácsák mindkét oldalát megsütjük.

A zsömléket kettévágjuk, oldalaikat megpirítjuk, megkenjük ketchuppal, mustárral, megtöltjük salátával, hagymával, paradicsommal, uborkával, beletesszük a bacont, a gombát és a húst.

Megjegyzés

Ha a hús nagyon nem akar összeállni, végső esetben 1 tojást tehetünk bele.

A receptet és a fotót P. - p.amelie

Ezek is érdekelhetnek

Friss