hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Baconös csirkemell őzgerincformában

60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet felvágjuk 2x2 cm-es kockákra. Fűszerezzük ízlés szerint borssal. A lisztet, a tojást és a tejfölt jól összekeverjük, majd a lereszelt sajt felét is belekeverjük a masszába, végül a felkockázott csirkemellet is hozzáadjuk.
  2. Két őzgerincformát kibélelünk egymás mellé fektetett baconszeletekkel. Erre rákanalazzuk a masszát, megszórjuk a maradék sajttal. Ráhajtogatjuk a bacont. 180 fokos (nem légkeveréses), előmelegített sütőbe toljuk kb. 40 percre.
  3. Ha megsült, kivesszük és kiborítjuk a formából, majd visszatesszük még 10 percre, hogy a bacon jól megpiruljon rajta.

Baconbe göngyölt töltött csirkemell  >>> 

Baconbe göngyölt csirkecomb >>> 

GOMBÁS-SZALONNÁS TEKERCSEK CURRYS SZÓSSZAL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss