Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Baconbe tekert spárga újkrumplival

45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A spárgák végét levágom, megpucolom. A krumplikat megmosom. Egy nagy serpenyőben sós, cukros vízben félig megfőzöm mindkettőt. A spárgákat kiveszem, a krumplikat még hagyom hőntartáson.

A spárgákat négyesével 2-2 szelet baconbe tekerem.

A spárgákat, a krumplikat és a megtisztított gombákat berakom a serpenyőbe, kevés olívaolajat locsolok rá, fűszerezem, beteszem a 180 C fokra előmelegített sütőbe.

Közben a spenótot megmosom, 25 perc elteltével a spenótleveleket is a serpenyőbe teszem, átkapcsolok grill fokozatra 200 C fokra, és még 5 percig pirítom az ételt.

A tányérra teszek mindenből, a krumplikra vágok petrezselymet, és majonézzel tálalom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss