Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Baconbe tekert kecskesajt aszalt szilvával

75 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A kecskesajtot egyenlő nagyságú darabokra vágjuk. Az aszat szilvával együtt betekerjük őket a bacon szeletekbe, majd egy sütőpapírral bélelt tepsi egyik felébe sorakoztatjuk őket.
  2. Felkockázzuk az édesburgonyát, céklát, sárgarépát és hagymát, ízlés szernt megszórjuk sóval, zöldfűszerekkel, majd szétterítjük őket a tepsi másik oldalába és meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal.
  3. Előmelegített, 180 fokos sütőben, alufóliával lefedve sütjük 20 percen át, majd fólia nélkül még 30 percig, amíg a bacon is szépen megpirul. 

BACONBE TEKERT SÜLT KRUMPLI>>> 

GRILLEZETT SAJT BACONBE TEKERVE>>> 

BACONBE GÖNGYÖLT FETA MÉZES-MUSTÁROS MÁRTOGATÓSSAL>>> 

Megjegyzés

Extra tipp: Készítsünk egy pikáns mártogatóst a falatkáinkhoz. Keverjünk össze egy kis pohár tejfölt 1 teáskanál Erős Pistával, némi sóval és fokhagymaporral. Hagyjuk állni pár órán keresztül. - DorothyTailor

Ezek is érdekelhetnek

Friss