Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Baconbe göngyölt sajtos fasírtgolyó

50 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A baconbe göngyölt sajtos fasírtgolyó elkészítéséhez a darált húst tálba tesszük, ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk.
  2. A lila hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. A petrezselymet szintén felaprítjuk, majd hozzákeverjük a darált húshoz.
  3. A sajtot felkockázzuk kb. 1 cm-es darabokra. A húsból golyókat formázzunk közepébe egy-egy sajtkockát teszünk. FIgyeljünk, hogy a sajt a hús közepébe kerüljön, nehogy kifolyjon a sütés közben.
  4. A húsgolyókat baconszeletekbe tekerjük, sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, majd a 190 fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.

Nézd meg videón,  hogyan készül a baconbe göngyölt sajtos húsgolyó:

Ezek is érdekelhetnek

Friss