Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Baconbe göngyölt pulykamell paradicsommal töltve

45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A paradicsomokat megmossuk és felkarikázzuk. A megtisztított húst 8 szeletre vágjuk, és kiklopfoljuk azokat két folpaklap között. Megsózzuk, megborsozzuk, majd elrendezzük rajtuk a zsályaleveleket és a paradicsomkarikákat. Félbehajtjuk mindet, azután körbetekerjük 1-1 szelet baconnel.
  2. Az olajat felforrósítjuk, és aranyszínűre pirítjuk rajta a hústekercseket. Öntünk alájuk egy kevés vizet, és közepes lángon puhára pároljuk őket 10-12 perc alatt.
  3. Ezután mindet kiszedjük, és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékhoz adjuk a bort, valamint 0,5 dl vizet, és felforraljuk. Végül megsózzuk, megborsozzuk. Ezzel meglocsolva kínáljuk a hústekercseket. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss