Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Baconbe göngyölt csirkemáj aszalt szilvával

MME MME
6 4.8/5
30 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemájakat megmossuk, megtisztítjuk, félbevágjuk. Kevés olajon megpirítjuk, vigyázva, hogy a darabok egyben maradjanak, hozzáadjuk a fűszereket. Ha kicsit kihűlt, minden darab mellé teszünk egy szem aszalt szilvát, és betekerjük a szalonnába. Jénaiba vagy tepsibe szorosan egymás mellé sorakoztatjuk őket, és sütőben szép pirosra sütjük. Burgonyapüré vagy petrezselymes burgonya illik hozzá.

Megjegyzés

Először simán készítettük, de mióta kipróbáltuk a szilvával, csak így esszük!

A receptet Sa. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss