Baconbe tekert spárga

25 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

    Elkészítés

    1. A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
    2. Amíg a sütő melegszik, előkészítjük a spárgákat: a fás részt letörjük vagy levágjuk, a vastag spárgákat meghámozzuk egy zöldséghámozó segítségével (vékony spárgánál ez nem szükséges).
    3. A megtisztított spárgákat 3-4-esével kis csokorba fogjuk, a csokrokat egy-egy szelet baconnel körbetekerjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és 15-18 perc alatt megsütjük. Félidőben megfordítjuk.
    4. Az elkészült spárga hollandi vagy sajtmártással magában is kiváló fogás, de fantasztikus köret is egyben.

    Nézd meg videón is, hogyan készül a BACONBE tekert spárga

     

    Ezek is érdekelhetnek

    Friss