Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Babsaláta

MME MME
3/5
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: A babokat megfőzzük és leszűrjük. Egy nagy tálban összekeverjük a babokat, zöldbabot, karfiolt, hagymát és a piros paprikát.

Elkészítjük az öntetet: beleöntjük egy kis fazékba az ecetet, olajat, cukrot, bazsalikomot, sót, borsot, és összeforraljuk. A forró öntetet ráöntjük a babsalátára, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, petrezselymet vagy zeller zöldjet, és jól összekeverjük. Hűtöszekrénybe tesszük, és hagyjuk összeérni egy pár óra hosszat. Kb. 10-12 adagnak felel meg és kb. 5-6 napig eltartható.

Megjegyzés

Fogyókúrázóknak ajánlom, mert nagyon tápláló, laktató és egészséges.
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss