hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Babos-kukoricás saláta kolbász chips-szel

MME MME
15 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 15 dkg konzerv bab lecsepegtetve
  • 15 dkg konzerv kukorica lecsepegtetve
  • 4 marék vegyes zöldsaláta levél
  • 8 szem koktélparadicsom félbevágva
  • A dresszinghez:
  • 1 evőkanál magos mustár
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál tárkonyecet
  • frissen őrölt bors
  • Valamint:
  • 10 dkg csípős kolbász hajszálvékonyra szeletelve

Elkészítés

Elkészítés: A lecsöpögtetett babot és kukoricát egy nagy keverőtálba öntjük. A koktélparadicsomokat félbevágjuk, és salátakeverékkel a babhoz és a kukoricához adjuk.

Elkészítjük a dresszinget: a mustárt az olajjal és az ecettel kikeverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Végül egy serpenyőt szárazon felforrósítunk, és a hajszálvékonyra szeletelt kolbászt ropogósra sütjük.

A zöldségeket a dresszinggel összeforgatjuk, a tetejére szórjuk a ropogós kolbász chips-et, és rögtön tálaljuk.

Megjegyzés

Péter András receptje, fotó: Tóth András - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss