Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bableves marhapörköltből gazdagon

6 4.3/5
120 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A marhahúst és a füstölt lapockát felkockázzuk, a hagymákat és a paradicsomot, paprikát szintén. Zsiradékon pörköltet készítünk belőlük, ízesítjük sóval, fűszerpaprikákkal, köménnyel, zöldpaprikával és paradicsommal. Kb. 2 órán át főzzük, majd hozzáadjuk a babot, a zöldségeket, a karikára vágott kolbászt, a babérlevelet, a tárkonyt, a borsikafüvet és egy kevés cukrot, felöntjük vízzel, és további 1 órát főzzük. Ízesítjük még egy kis ecettel.

Megjegyzés

Nem habartam be, illetve nem is kellett berántani, mert annyira sűrű lett a leves, hogy nem igényelte.
- ekesandi

Ezek is érdekelhetnek

Friss