Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Az eredeti carbonara spagetti (tejszín nélkül)

MME MME
35 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A tésztát forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a csomagoláson olvasható útmutatás szerint. A főzővízből kikanalazunk 1,5 dl-t.
  2. Egy közepes edényben felverjük az egész tojásokat a sárgájákkal együtt. Hozzáadjuk a lereszelt parmezánt, és félretesszük.
  3. A bacont felkockázzuk, közepes hőfokon ropogósra pirítjuk. Hozzáforgatjuk a tésztát és a tojásos parmezánt, majd hozzáöntünk a félretett főzővízből annyit, hogy krémes legyen a végeredmény. Meghintjük egy kevés borssal, majd az elkészült carbonara spagettit parmezánnal megszórva tálaljuk.

Nézzétek meg videón, hogyan készül az eredeti carbonara spagetti - tejszín nélkül!

Ezek is érdekelhetnek

Friss