hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Az ALDI nyerte a legtöbb díjat a Mentes-M versenyen 

default user icon
MME
Az ALDI sajátmárkás mentes termékei idén is 5 kategóriában bizonyultak  a legjobbnak a PPH Media Store Insider magazin által meghirdetett Mentes-M versenyen. A szakmai zsűri  az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül a korábbi évekhez hasonlóan 2021-ben is az ALDI termékeit  számára ítélte meg a legtöbb első helyezést. 

A 2018-ban először megrendezett Mentes-M versenyen már sikert arattak az ALDI szigorú szakmai  szempontok figyelembevételével versenybe került, laboratóriumban bevizsgált termékei és ezt a szériát  semmi nem törte meg: a verseny fennállása óta már 13 első helyezéssel ismerték el az áruházlánc magas  minőségű termékeit, ehhez társul most újabb öt elsőség. Az 2021-es versenyen az előszűrés után 23  kategóriában összesen 120 élelmiszer és kozmetikai termék került a zsűri elé. 

Az idei évben az ALDI a következő termékekkel nyert díjat: 

  • ENJOY FREE! - MILFINA ESL tej laktózmentes 3,5 %-os 1 l 
  • ENJOY FREE! - SNACK FUN Crunchy gluténmentes kukoricapehely 75 g 
  • BELLASAN koleszterincsökkentő félzsíros margarin 250 g  
  • NATUR AKTIV Bio natúr kesudió ital 1 l 
  • NATUR AKTIV Bio kókuszital UHT 750 ml A Mentes-M versenyre olyan élelmiszerekkel és drogériai termékekkel lehetett nevezni, amelyek igazoltan  nem tartalmazzák a 14 fő allergén legalább egyikét, és/vagy ételintoleranciát okozó anyagoktól mentesek,  valamint megfelelnek a kiírt kategóriáknak, alkategóriáknak.
Zsűrizésre csakis a laboratóriumban vizsgált és  a kémiai összetevők alapján megfelelő minőségű termékek kerülhettek, a megfelelőségről a nevezőknek  nyilatkozniuk kellett.
A versenyre nevezett termékeket a szakértő zsűri érzékszervi bírálatnak vetette alá,  és minden egyes kategóriában ellenőrzött vaktesztet folytattak. Az érzékszervi bírálat mellett az egyes  termékek csomagolása, címkézése, tervezése is hozzájárult a végső sorrend megszületéséhez. 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss