Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Avokádósaláta ecetes öntettel

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy közepes tálban összeöntjük a lime levét, az ecetet, a mézet, a római köményt és a koriander leveleket. Fokozatosan, folyamatosan kevergetve hozzáöntjük az olajféléket, hogy emulgeálódjon. Végül megsózzuk, megborsozzuk. 
  2. Egy nagy tálban finom mozdulatokkal összekeverjük a felszeletelt paradicsomot, avokádót és hagymát. Hozzáadjuk a rukkolát és az ecetes öntet felét. Megsózzuk, megborsozzuk, majd szükség szerint öntünk még rá az öntetből. Megszórjuk a római köménnyel és a koriander levéllel, majd rögtön feltálaljuk.

    Még több avokádós recept >>> 

    Még több saláta >>> 

    Még több köret >>> 

Megjegyzés

1 bögre= 2,5 dl

Bobby Flay receptje (Food Network)

Az ecetes öntet elkészítéséhez ne használjunk turmixgépet! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss